HONDA BUITENBOORDMOTOR

De reputatie van Honda voor betrouwbare motoren is niet alleen legendarisch, het is ook bewezen.

Veel Honda-buitenboordmotoren zijn ontworpen en gebouwd op dezelfde motorblokken die worden gebruikt in Honda-voertuigen, voertuigen die miljoenen kilometers hebben afgelegd in hun geschiedenis.

We hanteren dezelfde kwaliteitsnormen voor onze scheepsproducten. We beknibbelen niet op de kwaliteit van materialen, vormen en afwerking. Dit betekent dat u er zeker van kunt zijn dat u een betrouwbare motor koopt.

Het is geen wonder dat alle Honda-buitenboordmotoren worden gedekt door de unieke fabrieksgarantie in de maritieme industrie, en al negen jaar op rij de National Marine Manufacturers Association CSI-prijs won voor klanttevredenheid.

Met een Honda buitenboordmotor haal je topkwaliteit in huis:

  • Moderne en duurzame techniek
  • Premium kwaliteit met 100% betrouwbaarheid
  • Zeer stil en energiezuinig
  • Standaard 3 jaar fabrieksgarantie

Waarom Honda?

Als het gaat om buitenboordmotoren heeft Honda een rijke historie. In 1964 was het Japanse merk zelfs de eerste fabrikant die de 4-takttechnologie toepaste bij buitenboordmotoren. Door de jaren heen heeft Honda haar producten alleen nog maar verbeterd. Kiest u voor een buitenboordmotor van Honda, dan profiteert u dus van:

– Een stille en schone motor voor het milieu. Oprichter van Honda, Soichiro Honda, wilde niet dat zijn producten het water zouden verontreinigen. Hierdoor focuste hij zich op het fabriceren van buitenboordmotoren die zowel schoon als stil waren. Deze twee waarden zijn nog steeds zeer belangrijk voor het bedrijf.

– Honda maakt gebruik van de nieuwste moderne technieken waardoor uw buitenboordmotor efficiënt is met een laag verbruik en daardoor zuinig en tevens duurzaam zodat deze zo lang mogelijk meegaat met een lage emissie.

– Betrouwbaarheid van de motor van premium kwaliteit. De buitenboordmotoren van Honda zijn van absolute topkwaliteit en zorgen zelden voor problemen.

– Design! De zilverkleurige buitenboordmotoren van Honda zijn stijlvol en een lust voor het oog en passen achter elke boot.

Welke motor u ook zoekt uit de Honda serie, wij kunnen deze leveren voor de scherpste prijs van 2.3 PK tot 250 PK.

– tot 3 PK: licht en draagbaar

– 4 tot 6 PK: compact, draagbaar, comfortabel en voor uitstekende prestaties

– 8 tot 10 PK: voor de grotere (opblaas)boten

– 15 tot 20 PK: krachtig, draagbaar en soepel

– 30 PK: veelzijdig en responsief

– 40 tot 50 PK: meest geavanceerde lichtgewichten in hun klasse

– 60 PK: licht, compact en met unieke versnellingsopties

– 80 tot 100 PK: exclusief, compact en krachtig

– 115 tot 150 PK: de ultieme viercilindermotoren

– 175 tot 225 PK: soepele V6-prestaties voor zowel recreatief, sportief en commercieel gebruik

– 250 PK: ongeëvenaard krachtig

Honda Onderdelen

Ook als het gaat om buitenboordmotor onderdelen, marine spare parts en onderhoudsproducten van Honda bent u bij ons op de juiste plek.
Wij leveren alle mogelijke onderdelen voor uw Honda buitenboordmotor, neem contact op.

Hieronder ziet u een overzicht van de door ons leverbare Honda buitenboordmotoren. Mocht u op zoek zijn naar een Honda buitenboordmotor welke niet in onze lijst voorkomt, laat het ons weten.

Wij doen u een super scherpe aanbieding!